JEEP® COMPASS LIMITED

SETEAZĂ UN STANDARD SUPERIOR

JEEP® COMPASS LIMITED

SETEAZĂ UN STANDARD SUPERIOR

OFF-ORDINARY

Noul Jeep® Compass vă oferă optiunea „off” și vă ajută să abordaţi viața de zi cu zi într-un mod neobișnuit. Introduceți o călătorie în cazul în care veți întâlni patru figuri în domeniul Design, Experienţa Utilizatorului, Tehnologie și Capacitate, care, cu efortul său şi modul de gândire, au schimbat societatea și viața de zi cu zi, inspirând oamenilor să interacționeze şi să se apropie cu Lumea .

ESTETICĂ PERFECTĂ

Grila Frontală

Legendara grilă cu şapte sloturi, cel mai reprezentativ simbol Jeep®, a căpătat un design nou mai fresh şi inovativ pentru personalitatea Jeep® Compass.

Luminile pe timp de zi

Cele mai bune caracteristici a Noului Jeep® Compass sunt: laminele cromate DLO care se încadrează în jurul sticlei din spate, conferind automobilului un aspect de lux și sofisticat, echilibrat prin atitudinea sa agresivă și imediat recunoscută.

Arcile Roţilor

Un profil mai puternic și atletic. Arcele trapezoidale ale roților şi roţile pronunţate, completează exteriorul, oferind un aspect agresiv şi musculos vehiculului. Rezultatul este o formă sculpturală, care nu va trece neobservat.